Her kan du finde de blogindlæg, der er er under kategorien Iværksætteren, og handler om min rejse som iværksætter.

Iværksætter-hvad?

Det første blogindlæg, hvor jeg fortæller lidt om min virksomhed, HALL AUDIO, og begyndelsen på hele rejsen. Du finder også et godt råd eller 2, hvis du selv overvejer at kaste dig ud i et projekt.

Men kan man virkelig komme med råd til andre, når man endnu ikke er blevet en Jesper Buch succes? Ja, det synes jeg faktisk godt man kan, jeg synes nemlig, der er noget værdi i at få et råd fra en, der stadig kæmper en kamp for at bygge forretningen op, og selv sidder midt i processen.

Blogindlæg for Youngtrepreneur.dk

Jeg bidrog i september 2016 med et blogindlæg på Youngtrepreneur.dk hvor jeg fortalte lidt om HALL AUDIO, og hvad der er vigtigt for os.

Fodbold på 1. klasse

Jeg fik set min første fodboldkamp i går. Det foregik i fornemt selskab med den helt store SkyBox oplevelse. Jeg kan ikke fortælle så meget om kampen, men jeg kan fortælle hvorfor, jeg var inviteret med, og hvor vigtigt et godt netværk er.

PR på et strategisk niveau

Så kom der et indlæg om PR. Jeg fortæller lidt om vores tilgang til PR, og du får et par fif til at råbe de kære journalister op 🙂 

God læselyst.

Løvens Hule

Vi fik et opkald fra DR, der gerne ville have os til at sende en ansøgning til den nye sæson af Løvens Hule – gjorde vi så det?

Læs med lige her 🙂

Investorer

Lidt om vores erfaring (og mangel på samme) med private investorer. Vi har mødt nogle spændende mennesker, særlig én, var jeg meget stor fan af!

 

Når du bare ikke passer ind…

En god forklaring på stilheden de forgangne måneder, der har rigtig meget med regler og a-kasser at gøre…

HALL AUDIO 2.0

Vores virksomhed bevægede sig ind i en helt ny fase, som realiserede en meget stor drøm for mit vedkommende. Læs med lige her: http://www.bloggerbusiness.dk/2018/01/12/hall-audio-2-0/

#FineFaaborg

Jeg nåede det der punkt, som jeg tror, rigtig mange iværksættere oplever – at være nødt til at få nogle penge i kassen! Derfor har jeg haft et desværre kortvarrigt eventyr i Faaborg, som du kan læse mere om her. 

5 fordele ved selv at stå for regnskabet

Nu delte jeg et lille sparetip i kategorien Helt privat for et par dage siden, derfor er det kun på sin plads, at komme med et lille sparetip til alle iværksætterne derude. Økonomi og overblik er jo som regel en seriøs akilleshæl, når man starter virksomhed. Men heldigvis findes der mange gode værktøjer, der kan gøre livet på den front lidt nemmere.

Et af disse er regnskabsprogrammet Billy, som vi selv er meget glade for – i dette indlæg kan du læse 5 fordele ved at stå for regnskabet selv. 

Blod på tanden

Vi har været til Erhvervskonference, hvor vi fik noget tiltrængt inspiration med hjem – læs mere om det her.