Mit navn er Marie-Louise Larsen

Jeg er 26 år, har mand, hus, bil, barn og virksomhed – og nu også en blog!

Jeg deler min blog op i to forskellige temaer.

• Iværksætteren • Den ambitiøse iværksætter, der tager dig med på opstarts’eventyret’, og deler ud af både ups and downs

• Helt privat • Den kreative mor, der elsker atypiske og ekstravagante løsninger i bedste DIY-stil

Du får derfor lov til at træde med ned i kælderen i HALL AUDIO og høre alt om vores gøren og laden som grønne iværksættere, der forsøger at etablere en stabil forretning. Jeg vil i forlængelse heraf dele ud af råd og erfaring, du forhåbentlig kan bruge til noget, hvis du selv går med en drøm om at blive selvstændig. Eller du kan være fluen på væggen i et lille hjem på Fyn, hvor der Altid er gang i kreative projekter både ude og inde.

Du vil nok opleve, at der er meget fokus på forretningsdelen, og det måske blandes lidt ind i privaten – sådan er det vidst bare at kaste sig ud i et iværksætter-eventyr. Fælles for det hele er, at jeg gerne vil have, du tager noget med dig. Om det bliver at lære lidt af mine fejl, eller får inspiration til et kreativt projekt, så er missionen, at du kan bruge mine indlæg til et eller andet. Ambitiøst – I know.

Det bliver ærligt (bortset fra billederne af mig, tak til Photoshop – hvem fanden får rynker i en alder af 26?! Er det bare mig?!)

Det bliver sjovt.

Det bliver spændende.

Det bliver en god historie og så bliver det inspirerende.

Det vil jeg allerede nu love.