Next level

Dette indlæg har ligget klar i arkivet en rum tid efterhånden, men jeg har ikke villet offentliggøre det mens bloggen fortsat var lidt inaktiv.

Men jeg er klar på bloggen igen, så det giver mening at trykke på “Post” knappen nu.

De forgange måneder er der sket lidt i iværksætter-eventyret. Ikke det vilde for mit vedkommende, da Ulrik har været full time på projektet et stykke tid, og jeg derfor har passet den sædvanlige beskedne tjans. Men vi taler naturligvis dagligt om vores lille biks, og jeg har spændt fulgt med i hans arbejde på sidelinjen. 

Den største forandring som Ulrik har realiseret det seneste halve år er, at han har lukket den ene forhandler aftale efter den anden. Det har i den grad løftet virksomheden til et andet niveau, der betyder, at vi pludselig overlader meget salg, promovering og kundekontakt til vores forhandlere. Det er også en helt anden type dialog, jeg nu kan følge Ulrik have med vores ny-erhvervede B2B kunder. Det er ekstremt spændende at opleve, og det skaber et lidt mere stabilt salgs-flow. 

Faktisk har Ulrik landet intet mindre end 13 nye forhandlere, og vi har indgået en aftale med Dansk Supermarked, så vores produkter nu også kan findes på den halvstore platform Wupti.com

Drømmen

For mig har den ultimative drøm hele tiden været, at se vores produkter på hylderne i butikkerne, og hele forhandler-projektet har netop sikret dette. Jeg har meget meget svært ved at beskrive følelsen indeni, da jeg første gang satte ben i en Expert forretning, og så vores drøm udfolde sig på hylden ved siden af B&O højttalerne. 

PR

Det var virkelig virkelig et stort øjeblik, og vi havde mest af alt lyst til at stille os op på en bakketop og råbe til hele verden, at det var lykkedes at nå her til! Det gjorde vi godt nok ikke, til gengæld syntes jeg, at det var endnu et kapitel i den gode historie, som jeg mener vores virksomhed nu engang er. Så jeg var hurtig til at finde kontaktoplysningerne på min søde journalist-kontakt ved Tv2 Fyn frem, og give hende et kald.

Det passede meget godt med, at de var et år siden, de lavede et lille bitte indslag i de lokale nyheder med os, og skrev en artikel om os, som du kan læse her: https://www.tv2fyn.dk/artikel/eksperter-roser-fynsk-opfindelse

Hvis du er nysgerrig på indslaget for et år siden, kan du se eller gense det lige her:

Simplifier S

Hun var derfor med på at fortælle vores videre historie, og vi aftalte at mødes ved en af vores gode forhandlere – Expert/Punkt 1 i Faaborg (Man er vel trods alt ansat til at promovere byen som Bylivs- og Erhvervskoordinator) Så Ulrik og jeg troppede op, hvor vi mødtes med journalisten og kamera-manden. 

Indslaget blev klippet sammen efter en uges tid, og igen blev der skrevet en fin artikel, som du kan læse lige her: https://www.tv2fyn.dk/artikel/musikken-spiller-kaelderdroemmen-er-blevet-virkelighed-i-butikkerne

På Ulriks fødselsdag, den 25. oktober, blev indslaget så sendt – og det var som altid virkelig fint lavet, du kan se eller gense det her:

Fynsk iværksætter succes

Vi var også så heldige at blive budt inden for i studiet, hvor vi fik talt med studieværterne om vores lille iværksætter-eventyr. Det var en VILDT sej oplevelse at se, hvordan de stykker sådan en nyhedsudsendelse sammen, og jeg er voldsomt imponeret over værternes styring af teknik og diverse. Det hele var ultra live, så vi var mere nervøse end normalt, og jeg ville ønske, jeg kunne have snapchattet amok med selve studiets indretning. Det var i sig selv en stor oplevelse at se! Du kan se os svede i stolene lige herunder:

Iværksætteri er en lang proces

Efter turen i medie-møllen affødte det som altid en god og positiv opmærksomhed, og et par forhandlere stødte til oven på indslaget. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at komme ud af busken og forsøge at råbe medierne op. Det værste der kan sker er, at de ikke gider fortælle din historie – men tænk nu hvis de gør!

I hvert fald blev budskabet om vores næste niveau business-wise spredt, og vi er super glade og stolte over, at vi kom hertil. Det har været stejlt, og er det fortsat, men vi tror på vores virksomhed og koncept, og vi er sikre på, at vi nok skal klare den. 

Jeg glæder mig til at dele vores videre rejse med dig, og jeg håber som altid, at du finder vores historie inspirerende. 

Written by ML-Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *