De trådløse forstærkere vi producerer og sælger, som du kan læse mere om her: Iværksætter-hvad? Skal kobles til et sæt højttalere. Vi bliver ofte spurgt af kunder, hvilke højttalere vi vil anbefale at bruge med vores produkter, og har derfor testet et hav af højttalere i søgen på et sæt af anbefale.

Ulrik faldt over mærket System Audio, som er et ret fedt mærke (særligt lydmæssigt!). Vi købte derfor sådan et par her hjem: SA Saxo 1 og de lyder så fedt sammen med vores Simplifier M! De kan også bestilles i hvid, som jo er en kvalitet, særligt jeg sætter stor pris på. De ser nu godt ud i sig selv, men jeg pillede dog hurtigt fronten af, da jeg har en forkærlighed for det ‘frontløse’ udtryk.

Nu var fronten ret nem at pille af, og jeg kom i tanke om, at jeg havde noget grønt uld liggende. Som du kan se på de næste par billeder, har jeg et seriøst flip med grøn – I LOVE IT! Så jeg fandt en saks frem, og klippede en firkant lidt større end fronten:

Så foldede jeg ellers bare det fine uld om fronten, ligesom når man pakker en gave ind, og klikkede den på højttaleren igen. Her slog det mig, at ræddi mange højttalere jo har de her aftagelige fronte! Så hvis du har en gammel højttaler stående, du gerne vil peppe lidt op, så tager det ikke meget mere end 30 sekunder at få en “ny” front på 🙂

Jeg synes ærlig talt også, at de klæder min i forvejen ret grønne stue!

Det passer også min søde mand ret godt, at det hurtigt kan pilles af, når jeg en gang er ovre min grønne vibe 😉

Pt. forsøger jeg at overtale ham til at lade mig peppe vores store sorte gulvhøjttalere, der står i kælderen og agerer tester, inden vi sender produkter ud. Jeg har en drøm om at male (evt. spraymale) dem hvide og så binde fronten ind i noget uld – jeg får nok ikke lov til at trylle dem grønne også… 🙂

Det her er i hvert fald en meget nem måde at ændre udtrykket på dine højttalere på! Og hvis du står og mangler noget til at drive dem, så kunne du jo altid kigge på en forstærker fra HALL AUDIO – jeg har hørt, de er mega gode 😉

Written by ML-Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *