I går så jeg min første fodboldkamp (utallige serie 3 kampe i silende regnvejr med Ulrik på banen tæller jeg ikke lige med).

Den blev set med stil, da jeg var så heldig at blive inviteret med til en SkyBox oplevelse hvor Ewii Park i Odense dannede ramme. Det var OB mod Randers, og jeg havde forberedt fakta om offside reglen og var klar til at råbe “lille ryg” suppleret af en masse andre serie 3 udtryk.

Det blev heldigvis ikke nødvendigt at forgive en interesse for de kære fodboldspillere eller kaste sig ud i fodboldrelateret piratviden, for hele arrangementet var netværksorienteret, hvilket jeg er noget mere komfortabel med end boldspil. Dog vil jeg skynde mig at understrege, at det var en imponerende oplevelse at se banen fra skyboxen, og stemningen forankrede sig bestemt også bag glasset.

Det var Lindpro A/S, der havde inviteret mig blandt andre, og det var virkelig en god aften.

Grunden til invitationen landede på mit bord er, at jeg er en del af en Task Force, der er nedsat af Assens kommune, som har til formål at udarbejde et handlingskatalog, der afleveres til Byrådet, og skal bruges som led i vedtagelsen af en ny Erhvervs- og Vækststrategi. Målet er at få skabt 300 nye arbejdspladser i Assens Kommune i 2020. Derfor har jeg siddet med ved bordet til en håndfuld møder, hvor jeg i selskab med øvrige erhvervsdrivende fra Assens kommune, kommer med mit bud på hvordan kommunen kommer i mål med de 300 nye jobs. 

Netværk, netværk, netværk

Men hvordan er jeg endt i den Task Force? Jeg skiller mig unægteligt lidt ud fra de øvrige medlemmer. Jeg er temmelig ung, har en lille bitte iværksættervirksomhed og tænker måske netop derfor ud fra en anden vinkel end de andre. Derfor synes jeg faktisk, det er ret godt set af Assens Kommune, at sådan en lille spiller som jeg selv, også skulle inviteres med ved bordet. Vi er nemlig utrolig bredt repræsenteret på erhvervssiden, der er min lille butik i den ene ende mens DanFoam smiler høfligt fra den anden ende.Det har været nogle rigtig spændende møder, og det er utrolig fedt, at få muligheden for at bidrage til så stor en ting, som jeg synes det er.

Jeg fik oprindeligt en besked fra vores Borgmester, Søren Steen Andersen, hvor han spurgte, om jeg var interesseret i at deltage i Task Force arbejdet, men jeg ved, at henvendelsen primært kommer sig af mit efterhånden gode netværk i kommunen.

Jeg blev straks medlem af Udvikling Assens, da vi flyttede os selv og vores virksomhed fra Odense til Assens Kommune, og det er den bedste beslutning, der nogensinde er truffet.

Udvikling Assens er en privat erhvervsforening, hvis formål er at skabe udvikling, vækst og arbejdspladser i eksisterende og nye virksomheder i kommunen. Både Ulrik og jeg har deltaget i et hav af spændende arrangementer afholdt af Udvikling Assens, og jeg har faktisk været ansat som Juniorkonsulent for en kort stund, da jeg havde lidt tid i overskud ved siden af studiet. Jeg kender derfor organisationen ret godt, og benytter mig jævnligt af de tilbud, vi som medlemsvirksomhed får. Vigtigst af alt har Ulrik og jeg mødt nogle ekstremt spændende og motiverende mennesker, og vi vil til hver en tid kunne ringe en af disse op, skulle vi få brug for et godt råd.

Det netværk, vi har fået etableret her, er så givende og vigtigt for os og vores lille virksomhed, og jeg opfordrer ALLE, jeg møder på min vej til at engagere sig i den ene eller anden form for netværk. Det virker altså. At jeg også får mulighed for at socialisere gennem vores kontakter og til diverse arrangementer, gør det altså også bare lige dét mere tåleligt at sidde hjemme i egen kælder. Der er så mange spændende mennesker omkring os, man skal bare lige ud og give hånden, så kan man ikke undgå at bemærke dem.

Nu sparrer Ulrik og jeg jævnligt med vores bagland, da vi er temmelig privilegeret på familiefronten, når vi taler iværksætteri og forretningsudvikling, men der er så mange derude i vores situation, der ikke har de muligheder. Derfor er et godt netværk simpelthen bare alfa og omega. Jeg vil lige understrege, at vi trods familieforholdene, jævnligt gør brug af vores erhvervsnetværk og ikke blot ringer hjem til farmand. Det var også præcis dét, jeg fokuserede på i går, og trods jeg mødte nogle stykker for første gang, fik jeg faktisk vendt en del ting, der fylder hos os i øjeblikket, og blev bestemt klogere.

Det ville jo være tosset, at være omgivet af nogle dygtige og rutinerede forretningsmænd, og ikke lige få vendt en problemstilling eller to, når vi nu sad samlet i et privat forum.

En helt perfekt måde at få oplevet den første fodboldkamp på og jeg bed da trods alt mærke i, at OB vandt 1-0 over Randers 🙂

Written by ML-Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *